Καταστήματα

3 Καταστήματα & Σημεία Παραλαβής

Η Κ.Δ.ΚΡΙΚΕΛΛΑΣ μετράει σχεδόν 50 χρόνια επαγγελματικής και εμπορικής δραστηριότητας. Σταδιακά επεκτάθηκε και δραστηριοποιείται πλέον με συνολικά δύο υποκαταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας. Μοναδικός σκοπός είναι να καλύπτουμε μια πλειάδα αναγκών προς το όφελος και ανάγκη του πελάτη-καταναλωτή.

Σ’ αυτά θα βρείς μεγάλη ποικιλία προϊόντων από 70+ συνεργάτες όπως Husqvarna, Beeswift, Gardena, Bulle, Honda, Dickies Redhawk, Annovi Reverberi, Master, Loncin, Hyundai κ.λ.π. Η μεγάλη ποικιλία καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματικής και ερασιτεχνικής δραστηριότητας στο εύρυτερο φάσμα της γεωργίας, του αγρού, κτηνοτροφίας, ηλεκτρικών εργαλείων.. ατομικής προστασίας.

Στα καταστήματα βρίσκεις προνομιακές τιμές και φυσικά τεχνικά κατατερτισμένο προσωπικό που περιμένουν άμεσα να σε εξυπηρετήσουν.

Κεντρικό Κατάστημα

Όθωνος Αμαλίας 77,Σπάρτη.Τηλ. 27310-24390

Το κατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα αγροτικών, γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού καθώς επίσης και ηλεκτρικών εργαλείων. Το τεχνικά άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι αναλαμβάνει την συντήρηση και το service του μηχανήμάτος σας.

1o Υποκατάστημα

Κων. Παλαιολόγου 68, Σπάρτη.Τηλ. 27310-28761

Το υποκατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σιδηρικών. Σας παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις και επιλογές οι οποίες στηρίζονται στην περάτωση των μικρών και καθημερινών σας αναγκών καλύπτοντας τις προσωπικές σας επιλογές.

2ο Υποκατάστημα

Β. Θεοδωσάκου, Σκάλα Λακωνίας. Τηλ. 27350 -29011

Το υποκατάστημα περιλαμβάνει γκάμα αγροτικών και γεωργικών μηχανημάτων τα οποία καλύπτουν τις αγροτικές/γεωργικές σας ανάγκες. Επίσης, το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει το service των μηχανημάτων σας.

Σε ενδιαφέρει..

Συνεχώς επενδύουμε στην ποικιλία των προϊόντων τα οποία διαμορφώνουν την αγορά με μοναδικό γνώμονα να προσφέρουν ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείς προϊόντα σε SALE τιμές τα οποία θα σου  καλύψουν τις καθημερινές σου ανάγκες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε λύσεις, για τον ερασιτέχνη όσο και για τον επαγγελματία σε Stock προϊόντα.

Καλάθι αγορών

close