Τα θαμνοκοπτικά – χορτοκοπτικά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος krikellas.gr ξεχωρίζουν για τις άριστες προδιαγραφές αλλά για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Το καθάρισμα του εδάφους είναι σκληρή δουλειά, η οποία όμως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. Ανεξάρτητα λοιπόν απ’ τις προκλήσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε, υπάρχουν οι επιλογές που είναι έτοιμες να καλύψουν τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

Τα μηχανήματα περιλαμβάνουν υψηλή απόδοση, χαμηλός βάρος αλλά και πολύ καλή ισορροπία. Στόχος είναι να γίνει η ολοκλήρωση των εργασιών σας με λιγότερο κόπο σε συντομότερο δυνατό χρόνο. Παράλληλα, ο εξοπλισμός τους παρέχει βοήθεια ώστε γίνει η οποιαδήποτε εργασία με άνεση, ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικά .

Καλύπτουν από τις απλές μέχρι και τις πιο απαιτητικές χρήσεις. Ανάλογα με το μηχάνημα που θα επιλέξετε, οι δυνατότητες ξεκινούν από το καθάρισμα των άκρων του γκαζόν και φτάνουν μέχρι και ελαφρύ ή πυκνό αραίωμα ξυλωδών θάμνων.

Η εργονομία τους προσφέρει μεγάλη άνεση. Ενώ, περιλαμβάνει εξοπλισμένο άξονα με το κατάλληλο μήκος ούτως ώστε να φτάσει σ’ όλα τα σημεία, χωρίς δυσκολία. Ανάλογα με το μοντέλο που θα διαλέξετε, το θαμνοκοπτικό – χορτοκοπτικό θα γίνει ο επόμενος πολύτιμος συνεργάτης σας.

Μέσα από την ποικιλία των θαμνοκοπτικών – χορτοκοπτικών, επιλέξτε εκείνο το γεωργικό μηχάνημα που μεταξύ άλλων θα σας χαρίσει, την αξιόπιστη λύση για την ολοκλήρωση των απαιτητικών εργασιών.

Πραγματοποιείστε με ασφάλεια τις αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα krikellas.gr, επιλέγοντας το επόμενο κλαδευτικό σας εργαλείο. Ακατάπαυστο μέλημα μας είναι πάντα η δική σας εξυπηρέτηση.

Λόγω έκτακτων συνθηκών στις διεθνείς αγορές πρώτων υλών οι τιμές μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας

Θαμνοκοπτικά - Χορτοκοπτικά Categories

Προβολή όλων των 21 αποτελεσμάτων

SHOPPING CART

close