Αγροτικά Μηχανήματα – Εργαλεία – Είδη Ατομικής Προστασίας

Στην Κ.Δ.Κρικέλλας, θα βρείτε ασυναγώνιστες τιμές στα πιο αξιόπιστα προϊόντα της αγροτικής αγοράς. Ειδικευόμαστε πάνω από 40 χρόνια στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας τα καταλληλότερα μηχανήματα και εργαλεία ώστε κάθε εργασία να γίνεται στην καλύτερη δυνατή απόδοση.

Τα προϊόντα μας φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως όπως η Husqvarna, ενώ η ικανοποίηση των πελατών μας ανά τα έτη, είναι αυτή που επιβεβαιώνει τη δουλειά μας.

Μέσα από την ποικιλία των προϊόντων μας, καλύπτουμε τις ανάγκες σας με μηχανήματα Husqvarna οπως αλυσοπρίονα, κονταροπρίονα, εργαλεία χειρός, κουρευτικές μηχανές προβάτων και φυσικά τα πιο ανθεκτικά είδη προστασίας εργαζομένων.

Η συλλογή ελιάς με τη χρήση ενός τεχνολογικά άρτιου ελαιοραβδιστικού (λανάρα) ή ενός δονητή ελιάς, θα μεγιστοποιήσει την απόδοση των εργασιών σας. Έτσι, ο χρόνος εργασίας σας μειώνεται ενώ παράλληλα η ελιά παραμένει άθικτη και δεν τραυματίζεται. Όλα αυτά, γίνονται πραγματικότητα με πολύ χαμηλό κόστος και σωστή ενημέρωση από εμάς.

Επειδή ο κυριότερος παράγοντας για την απόδοση των εργασιών σας είναι η ασφάλεια, στοχεύουμε στην αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των προϊόντων μας. Σας παρέχουμε ρούχα εργασίας που πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια όπως ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί αλλά και τα ISO ανά είδος εργασίας.

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεριμνήσετε για τη σωματική σας ακεραιότητα και να προμηθευτείτε μποτάκια εργασίας με ή χωρίς σίδερο, παντελόνια εργασίας για κάθε τύπο δουλειάς, γάντια εργασίας κοπής ή υψηλών θερμοκρασιών, αντιστατικά ρούχα και ρούχα ψύχους, κράνη, μάσκες προστασίας από τη σκόνη έως βαρέως τύπου χημικά, κ.α.

Κάθε εποχή απαιτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό, οπότε μην χάνετε χρόνο και χρήματα, αλλά επενδύστε στους ειδικούς της αγροτικής αγοράς.