,

Virtus (Stage V)

Κωδικός Προϊόντος: 042253
Same
Διαθεσιμότητα :

Διαθέσιμο σε 3-10 Ημέρες


  • Μέγιστη Ισχύς Κινητήρα 137HP / 102.2KW
  • Μέγιστη Ροπή 463 NM
  • Κύλινδροι 4

Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες στο 27310-24390 ή στείλε μας μήνυμα συμπληρώνοντας την φόρμα Ζήτησε Προσφορά.

Σύγκριση

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΡΑΚΤΕΡ.

Όποιος χρειάζεται ένα πραγματικά πολύπλευρο τρακτέρ που μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα οποιαδήποτε εργασία, ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στο SAME Virtus. Εκτός από όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν το Virtus ως ένα εμβληματικό τρακτέρ γενικής χρήσης, η νέα έκδοση συμβατή με Stage V παρουσιάζει το νέο full-Powershift RVshift, τις νέες καμπίνες TopVision και, το πιο σημαντικό, τις SDF Smart Farming Solutions – μια σειρά από προηγμένες ψηφιακές λειτουργίες που δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν να εργάζεστε καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FARMOTION 45 ΚΑΙ SAME VIRTUS: Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Το νέο SAME Virtus προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε συνδυασμό με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας και απλοποιημένη συντήρηση. Χάρη στους νέους κινητήρες FARMotion 45 3,8 λίτρων και FARMotion 45 ULTRA Stage V. Αυτοί οι κινητήρες χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής, με προηγμένο νέο σχεδιασμό θαλάμου καύσης, ψεκασμό καυσίμου 2000 bar common rail και ανεμιστήρα eVisco, ενώ οι εκδόσεις FARMotion 45 ULTRA διαθέτουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενο στροβιλοσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας. Μαζί, αυτές οι λύσεις προσφέρουν μέγιστη ισχύ από 116 έως 137 HP (ή 126 έως 143 CV στη λειτουργία Boost) στις 2000 rpm και μέγιστη ροπή 564 Nm (576 Nm σε λειτουργία Boost) για την πιο ισχυρή διαθέσιμη παραλλαγή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΤΟΥ SAME VIRTUS.

Ενώ οι παραδοσιακοί τύποι μπορούν να επιλέξουν μια μετάδοση με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων και Powershift 3 σταδίων, η νέα γενιά SAME Virtus Stage V είναι τώρα διαθέσιμη και με το καινοτόμο full-powershift RVshift, ελεγχόμενο εξ ολοκλήρου από ένα μόνο joystick, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 20 + 16 ταχύτητες (με ή χωρίς supercreeper). Η μετάδοση RVshift προσφέρει πρωτοφανή επίπεδα άνεσης και, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Automatic Powershift (APS) και μια πλήρως προσαρμόσιμη από τον χρήστη λειτουργία για αυτόματη επιλογή μεταξύ των λειτουργιών «εργασίας» και «μεταφοράς».

ΤΟ SAME VIRTUS ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ PTO, ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ.

Τα τρακτέρ SAME Virtus Stage V μπορούν να διαμορφωθούν με μια επιλογή από διαφορετικές παραλλαγές υδραυλικού συστήματος. Η πιο ολοκληρωμένη διαμόρφωση είναι ένα υδραυλικό σύστημα ανίχνευσης φορτίου 120 λ/λεπτό με έως και 10 πίσω ζεύκτες, μηχανικά και ηλεκτρονικά χειριστήρια (ανάλογα με το μοντέλο) και Power Beyond. Για την κάλυψη των πολλών διαφορετικών αγροτικών εργασιών που πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μηχάνημα γενικής χρήσης όπως αυτό, το νέο Virtus έρχεται με μια εκτενή επιλογή λειτουργιών ταχύτητας PTO (540, 540 ECO, 1000 και 1000 ECO) και ένα PTO ταχύτητας εδάφους με ανεξάρτητο άξονας εξόδου. Το AUTO PTO, μια λειτουργία που εμπλέκει και αποδεσμεύει αυτόματα το PTO σε σχέση με τη θέση της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πίσω ανύψωσης, παρέχεται ως στάνταρ.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΟΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ TOPVISION ΤΟΥ ΝΕΟΥ SAME VIRTUS ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

Διαθέσιμες σε μια επιλογή από τρεις προοδευτικά πιο ολοκληρωμένα εξοπλισμένες παραλλαγές, οι καμπίνες TopVision προσφέρουν τον χώρο, την άνεση, τα επίπεδα εξοπλισμού και την εργονομία ελέγχου που θα περιμένατε από ένα premium τρακτέρ. Μηχανική ανάρτηση καμπίνας, φώτα εργασίας LED, το iMonitor, οροφή υψηλής ορατότητας, ψυγείο 12V, θύρες USB και ηχοσύστημα με ραδιόφωνο DAB+ είναι μερικά μόνο από τα προαιρετικά παρελκόμενα που διατίθενται για το νέο SAME Virtus.

Κωδικός προϊόντος: 042253 Κατηγορίες: ,
Κατασκευαστές

Same

Ισχύς Κινητήρα (hp)

137HP / 102.2KW

Τύπος

Εξωχώραφο

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος FARMotion 45
Κύλινδροι/Χωρητικότητα 4 / 3.849
Ψεκασμός Common Rail @ 2000
Μέγιστη Ισχύς 116
Μέγιστη Ροπή 463
Καύσιμο Diesel
ΜΕΤΑΔΟΣΗ & ΑΞΟΝΕΣ
Μετάδοση SDF T5350 Powershift
Σύστημα Ρεβέρσας PowerShuttle with 5 different setting
Σχέσεις Κιβώτιου Ταχυτήτων (εμπρός+πίσω) 20 + 20 Powershift
Μέγιστη Ταχύτητα 40
ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Ανύψωση εμπρός/πίσω (kg) 3,000 / 5.410
Παροχή Αντλίας (lt/min) 55
Βαλβίδες-Θυρίδες
PTO
PTO Εμπρός (Ανύψωση – Ταχύτητα) 3.000 –
PTO Ταχύτητα (rpm) 540/1000
Έλεγχος Εμπλοκής PTO Ηλεκτρονικό

Καλάθι αγορών

close