Σχετικά με Εμάς

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Κ.Δ.Κρικέλλας ιδρύθηκε το 1973 με έδρα την Σπάρτη, ως οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία και διάθεση γεωργικών και αγροτικών μηχανημάτων. Με την αμέριστη στήριξη των πελατών, η εταιρεία προχώρησε στην εισαγωγή και την διάθεση επιπλέον προϊόντων, τα οποία καλύπτουν μία πλειάδα αναγκών προς το όφελος και ανάγκη του πελάτη – καταναλωτή.

Σήμερα, με την πολυετή πλέον εμπειρία αλλά και με την ακόρεστη και εχέμυθη συνεργασία μας με τα καλύτερα εργοστάσια παγκοσμίως, προσφέρουμε άμεσα λύσεις, τόσο για τον ερασιτέχνη, όσο και για τον επαγγελματία.

Η εταιρεία καλύπτει ανάγκες και δίνει λύσεις για τον κήπο, το σπίτι, την βιομηχανία, την γεωργία, την κτηνοτροφία, τα συστήματα καθαρισμού και ψεκασμού καθώς επίσης και σε είδη ατομικής προστασίας εργαζομένων. Ακόμα, περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, προϊόντα αυτόματου ποτίσματος, αρδευτικά συστήματα και συστήματος αέρος.

Συνεργασίες

Μια συστοιχία παραγόντων είναι αυτοί που συνετέλεσαν και σταδιακά, στο πέρασμα του χρόνου, ανήγαγαν στην ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας Κ.Δ.Κρικέλλας, και ουσιαστικά της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της Λακωνίας και όχι μόνο. Αρχικά, είναι η αποδεδειγμένα πολυετή εμπειρία – μετράει σχεδόν 50 χρόνια – , καθώς επίσης και το ειδικευμένο και πλήρως τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της. Παράλληλα συνέβαλαν καταλυτικά, οι αξιόπιστες και πολύχρονες συνεργασίες, ο πλέον τεχνολογικά εξελιγμένος εξοπλισμός, και τέλος οι καινοτόμες προτάσεις, εφαρμογές και λύσεις στον χώρο του εμπορίου.

Πλέον, η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους της Ευρώπης, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού. Μεταξύ όλων των άλλων, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων απ΄τις κορυφαίες εταιρείες όπως Husqvarna, Beeswift, Bulle, Gardena, Dickies, Annovi Reverberi κοκ

Με το κύρος και την ευεξία της Κ.Δ.Κρικέλλας, η παροχή των προϊόντων έπειτα από δοκιμασία αλλά και την πιστοποίηση τόσο από το ίδιο το προσωπικό, όσο και από τους εκάστοτε προμηθευτές.

Κορυφαίοι μας Συνεργάτες

Εξυπηρέτηση

Σήμερα , οι δραστηριότητες της Κ.Δ.Κρικέλλας έχουν επεκταθεί πέρα από τον κεντρικό κατάστημα, και σε άλλα δύο υποκαταστήματα. Το πρώτο υποκατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην πόλη της Σπάρτης (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 68). Το δεύτερο υποκατάστημα βρίσκεται επίσης σε κεντρικό σημείο, στην Σκάλα Λακωνίας (Β.Θεοδωσάκου). Η προσωπική εμπειρία όσο και η επίβλεψη των υπευθύνων των καταστημάτων και των συνεργατών μας, σε συνεργασία με το άριστα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, εγγυάται για την ιδανικότερη και συμφέρουσα επίλυση των όποιων αποριών και τεχνικών προβλημάτων των πελατών, για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται διαδοχικά απ’ τα παρακάτω καταστήματα.

  • Κεντρικό κατάστημα : Όθωνος Αμαλίας 77, Σπάρτη. Τηλ. 27310-24390
  • 1o Υποκ/μα: Κων. Παλαιολόγου 68, Σπάρτη . Τηλ. 27310-28761
  • 2o Υποκ/μα: Β. Θεοδωσάκου, Σκάλα Λακωνίας . Τηλ. 27350-29011

Με γνώμονα τόσο την άριστα τεχνική κατάρτιση όσο και την πολυετή εμπειρία μας, προτείνουμε προϊόντα για την ιδανική χρησιμοποίησή τους, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε για την μετα-την-πώληση τεχνική υποστήριξή τους.

Καταστήματα & Σημεία Παραλαβής

Κεντρικό Κατάστημα

Όθωνος Αμαλίας 77,Σπάρτη.Τηλ. 27310-24390

Το κατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα αγροτικών, γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού καθώς επίσης και ηλεκτρικών εργαλείων. Το τεχνικά άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι αναλαμβάνει την συντήρηση και το service του μηχανήμάτος σας.

1o Υποκατάστημα

Κων. Παλαιολόγου 68, Σπάρτη.Τηλ. 27310-28761

Το υποκατάστημα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και σιδηρικών. Σας παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις και επιλογές οι οποίες στηρίζονται στην περάτωση των μικρών και καθημερινών σας αναγκών καλύπτοντας τις προσωπικές σας επιλογές.

2ο Υποκατάστημα

Β. Θεοδωσάκου, Σκάλα Λακωνίας. Τηλ. 27350 -29011

Το υποκατάστημα περιλαμβάνει γκάμα αγροτικών και γεωργικών μηχανημάτων τα οποία καλύπτουν τις αγροτικές/γεωργικές σας ανάγκες. Επίσης, το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει το service των μηχανημάτων σας.

Υπηρεσίες

Εντός των καταστημάτων (κεντρικό κατάστημα Σπάρτης, υποκατάστημα Σκάλας, Λακωνίας), λειτουργούν εξουσιοδοτημένα service για μηχανήματα Husqvarna. Σ’ αυτά, υπεύθυνο είναι το έμπειρο και τεχνικά άριστα καταρτισμένο προσωπικό με γνώσεις αλλά και εμπειρία. Επίσης, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, αναλαμβάνει γενικό service μηχανημάτων διαθέτοντας άμεσα ανταλλακτικά από την ευρεία γκάμα επιλογών της. Γρήγορα, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Βασικές μας αρχές και αξίες πρεσβεύουν την άριστη παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς όφελος του καταναλωτή. Η δική μας ανταμοιβή είναι η απρόσκοπτη προτίμηση και στήριξη στην εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξης, αλλά και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της, ανοίγει τις διαδικτυακές της πύλες ενημέρωσης και επικοινωνίας στην ίδια την αγορά που την ανέδειξε. Μέσω του διαδικτύου προσδοκά να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας αλλά και των προϊόντων της. Παράλληλα, δίνει νέα πνοή στον τομέα των πωλήσεων έχοντας ως απώτερο σκοπό, την διασφάλιση της γρήγορης, σωστής και συμφέρουσας εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στόχος

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνει άριστη η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει μαζί, σχεδόν 50 χρόνια τώρα. Θέλουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε και να παρέχουμε εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Η προσδοκία μας είναι να πραγματοποιούμε εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων ούτως ώστε κάθε φορά να παρουσιάζουμε και να διασφαλίζουμε ολοένα αξιόπιστες, συμφέρουσες, και οικονομικές λύσεις.

Σκοπός μας είναι να δίνουμε άμεσα λύσεις στις καθημερινές ανάγκες, γρήγορα και απλά. Ταυτόχρονα, δείχνουμε σεβασμό τις αρχές και τις αξίες του ανθρώπου, του πελάτη και του περιβάλλοντος.

Σε ενδιαφέρει..

Συνεχώς επενδύουμε στην ποικιλία των προϊόντων τα οποία διαμορφώνουν την αγορά με μοναδικό γνώμονα να προσφέρουν ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείς προϊόντα σε SALE τιμές τα οποία θα σου  καλύψουν τις καθημερινές σου ανάγκες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε λύσεις, για τον ερασιτέχνη όσο και για τον επαγγελματία σε Stock προϊόντα.

Καλάθι αγορών

close