Τρόποι Αποστολής​

Το κατάστημα krikellas.gr δίνει την δυνατότητα για τους εξής τρόπους αποστολής : 
 

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ και συνολικού βάρους έως και 4 κιλά σε επιλεγμένους κωδικούς
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 120€. Για αγορές προϊόντων κάτω των 100€  η ελάχιστη χρέωση είναι 3.5€.

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς ACS Courier
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σας αποστέλλει την παραγγελία σας με την εταιρεία ACS Courier . Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής),είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά. Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 27310 24930.

Μεταφορική Εταιρεία
Όταν ο όγκος της παραγγελίας είναι τέτοιος που η αποστολή της με courier καθίσταται ασύμφορη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία (συνήθως πρωτεύουσες νομών).

Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε 3-6 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας (έχουν προστεθεί στην τελική αξία της αγοράς). Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Πρέπει να γνωρίζεις : Για παράδοση στην ακριβή έδρα σας η χρέωση είναι διαφορετική και πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 27310 24930.

Δυσπρόσιτη Περιοχή: Σε περίπτωση αποστολής σε δυσρπόσιτη περιοχή, υπάρχει επιπλέον χρέωση +2.00€ κατά την παραλαβή του προϊόντος.  Οι δυσπρόσιτες περιοχές καθορίζονται από την εταιρία ταχυμεταφοράς. Δείτε τις δυσπροόσιτες περιοχές εδώ

Παραλαβή απ’ το κατάστημα
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σου δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεις την παραγγελία σου από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα-Παρασκευή 08.00πμ – 18.00μμ και Σάββατο 08.00πμ -15.00μμ).

Πρέπει να γνωρίζεις: Η Εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στo τηλέφωνo 27310 – 24930

Έχεις απορίες για την αποστολή προϊόντων;

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εχεις ερωτήσεις; Θα στις απαντήσουμε όλες. Χρησιμοποίησε τους εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας.

Στείλε μας email

Χρησιμοποίησε την φόρμα επικοινωνίας και στείλε μας το ερώτημα σου. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Κάλεσε στο 27310-24390

Επικοινώνησε μαζί μας στην τηλεφωνική γραμμή. Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 πμ - 18:00 μμ & Σάββατο : 08:00 πμ - 15:00 μμ

Καλάθι αγορών

close