Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Στείλτε Email

info@krikellas.gr

Μέσω FAX

27310-22636 (Fax)

Το κατάστημα krikellas.gr σας δίνει 4 δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:
 

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 120€ σε επιλεγμένους κωδικούς
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 120€.Για αγορές προϊόντων κάτω των 100€  η ελάχιστη χρέωση είναι 3.5€.

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier . Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής),είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά. Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 27310 24930.

Μεταφορική Εταιρεία
Όταν ο όγκος του μηχανήματος είναι τέτοιος που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα πρακτορεία(συνήθως πρωτεύουσες νομών). Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2-4 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα,σε 3-6 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας(έχουν προστεθεί στην τελική αξία της αγοράς). Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Για παράδοση στην ακριβή έδρα σας η χρέωση είναι διαφορετική και πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 27310 24930.

Παραλαβή απο το κατάστημα
Η εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-18.00 και Σάββατο 08.00-15.00). Η Εταιρεία Κ. Δ. Κρικέλλας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στo τηλέφωνo 27310 24930

SHOPPING CART

close