-9%
, ,

Ηλεκτρική Σκούπα Husqvarna WDC 325L

Κωδικός Προϊόντος: 9679081-01
Husqvarna
Διαθεσιμότητα :

Εξαντλημένο


  • Αναρρόφηση : 3.700 I/min>
  • Υποπίεση : 235 mbar
  • Ισχύς : 1.200 W
  • Χωρητικότηα κάδου : 25 lt
  • Βάρος : 8,5 kg

299,00  329,00  με ΦΠΑ

Εξαντλημένο

Σύγκριση

Η Ηλεκτρική σκούπα Husqvarna WDC 325L υγρού και ξηρού καθαρισμού έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόδοση και την αντοχή που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε εύκολα και ξεκούραστα κάθε είδους ακαθαρσία. Είτε αυτή είναι στερεή ή υγρή, μετά από μαστορέματα, ξυλουργικές, D.I.Y. και οικιακές εργασίες. Ο ισχυρός και αξιόπιστος ηλεκτροκινητήρας, εύκολος χειρισμός της, η έξυπνη αποθήκευση όλων των εξαρτημάτων πάνω στη σκούπα και το έυκολο άδειασμα του κάδου την καθιστούν κατάλληλη για κάθε απαιτητική εργασία καθαρισμού.

Η σκούπα διαθέτει πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως ρύθμιση στροφών κινητήρα, ομαλή εκκίνηση (soft start), δυνατότητα σύνδεσης ηλεκτρικού εργαλείου μέσω αντάπτορα και ενσωματωμένης πρίζας, επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης, ημιαυτόματο καθαρισμό φίλτρου, λαβή μεταφοράς κάδου και πλενόμενο φίλτρο PET.

Το μοντέλο WDC 325L διαθέτει πιστοποίηση συλλογής σκόνης κλάσης L, σύμφωνα με την οποία η μέγιστη διαπερατότητα της σκόνης δεν υπερβαίνει το 1%, προσφέροντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον εργασίας.

 

Κωδικός προϊόντος: 9679081-01 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Βάρος 8,5 kg
Κατασκευαστές

Husqvarna

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Καλάθι αγορών

close