| Βάρος | 13,4 κ. |
|---|---|
| Διαστάσεις | 100 × 70 × 40 cm |
| Κατασκευαστές | Husqvarna |
| Τροφοδοσία | Μπαταρία |
| Χρήση | Επαγγελματική |

ΧΛΟΟΚ/ΚΟ HVA AUTOMOWER 450 X
Κωδικός Προϊόντος: HVA-029676226-16Εξαντλημένο
3.999,00 € με ΦΠΑ
Εξαντλημένο
ΣύγκρισηΣχετικά προϊόντα
- Ρομποτικές Χλοοκοπτικές Μηχανές
Χλοοκοπτικό Husqvarna Automower 310 Mark II
Με τη συμπαγή σχεδίαση με 4 τροχούς, το ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna Automower® 310 Mark II φροντίζει χλοοτάπητες έως 1000 m². Μπορεί να εργαστεί σε εδάφη με κλίση 40% και ακόμη και να περνά μέσα από στενά περάσματα. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, η λειτουργία τριπλής αναζήτησης βρίσκει τον ταχύτερο τρόπο επιστροφής στο σταθμό φόρτισης. Εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό, μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του smartphone σας και διαθέτει προστασία παγετού και χρονοδιακόπτη καιρού, που προσαρμόζει τους χρόνους κοπής ανάλογα με την εποχή.
SKU: HVA-029705267-11 - Ρομποτικές Χλοοκοπτικές Μηχανές
Χλοοκοπτικό Husqvarna Automower 405X
Husqvarna Automower® 405X – ένα αξιόπιστο και υψηλών επιδόσεων μοντέλο της σειράς X-line, κατάλληλο για μικρότερου μεγέθους χλοοτάπητες. Κουρεύει πολύπλοκους χλοοτάπητες έως 600m², με συστηματική διέλευσης από στενά περάσματα για τέλεια κομμένο γρασίδι σε όλα τα ενώ κινείται εύκολα σε εδάφη με κλίση 40%. Ξέγνοιαστη λειτουργία χάρη στην ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής, τη λειτουργία TargetHeight, την προστασία παγετού και το χρονοδιακόπτη καιρού. Καθαρίζεται εύκολα και ξεπλένεται με λάστιχο.
Ως μέλος της premium σειράς X-line μας, διαθέτει Automower® Connect με παρακολούθηση κλοπής GPS και πλοήγηση με τη βοήθεια GPS για να έχετε τον έλεγχο όπου κι αν βρίσκεστε και σχεδιασμό X-line με προβολείς LED, μπροστινό προφυλακτήρα και ειδικά χρωματιστά καλύμματα τροχών . Επίσης εξοπλισμένο με FOTA (αυτόματες ενημερώσεις υλικολογισμικού μέσω του αέρα).
SKU: HVA-029704562-11 - Ρομποτικές Χλοοκοπτικές Μηχανές
Χλοοκοπτικό Husqvarna Automower 430X NERA
Το Husqvarna Automower® 430X NERA είναι ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό για περίπλοκο γρασίδι επιφάνειας έως 3200 m². Επιτύχετε χλοοκοπή ακριβείας με εικονικά όρια μέσω της εφαρμογής Automower® Connect και του προαιρετικού κιτ Husqvarna EPOS™ Plug-in, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο θραύσης καλωδίου. Οι έξυπνες λειτουργίες, όπως η αποφυγή αντικειμένων, μειώνουν τον κίνδυνο μη προγραμματισμένων στάσεων, ενώ με τον εικονικό χάρτη που δημιουργείται μέσω GPS, ενεργοποιείται ο Έλεγχος ζωνών Automower®. Έτσι, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη φροντίδα του χλοοτάπητα μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και να δημιουργήσετε περιοχές εργασίας με διαφορετικές ρυθμίσεις και προσωρινές ζώνες αποκλεισμού. Το 430X NERA μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στο έξυπνο σπίτι σας, για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο Alexa ή Google Home ή να επωφεληθείτε από τις διαδικασίες IFTTT.
SKU: HVA-029705352-11




